Πανηγυρική δικαίωση για τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: «Μια ακόμη προσπάθεια των παράκεντρων εξουσίας από τις πολλές έπεσε στο κενό»

Η ένσταση/προσφυγή στο Ν. 152 που είχαν από κοινού υποβάλλει τον περασμένο Φεβρουάριο ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, ο επικεφαλής της παράταξης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, “Δύναμη Ευθύνης” Διονύσης Μάλιαρης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Εκτορας Ρουμελιώτης της Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Νικόλαος Γεωργόπουλος του Πηνειού, κατά απόφασης του Συνδέσμου Ηρακλής απορρίφθηκε στο σύνολό της.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης πριν από μερικούς μήνες είχε δηλώσει πως: «σύνθεση του Ηρακλή είναι απολύτως νόμιμη» και τώρα, για ακόμη μια φορά δικαιώνεται μετά και την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η οποία κι εκδόθηκε σήμερα.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου:

«Η δικαίωσή μας, και μάλιστα ομόφωνα, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, κατά της ένστασης που είχαν υποβάλλει για τον Σύνδεσμο «Ηρακλής», ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Α. Μαρίνος, ο Επικεφαλής της Παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» κ. Δ. Μάλιαρης, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ε. Ρουμελιώτης, Ν. Γεωργόπουλος, αποδεικνύει με σαφέστατο τρόπο, ότι η Δημοτική Αρχή Ανδραβίδας-Κυλλήνης κινείται πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών. 

Μια ακόμη προσπάθεια των παράκεντρων εξουσίας από τις πολλές έπεσε στο κενό. Για τη παράταξη μας, τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου μας, ανήκουν μόνο στον Δήμο και στους πολίτες του. Οι προσπάθειες κάποιων να τορπιλίσουν τα συμφέροντα των Δημοτών, για να ανέλθουν πολιτικά, θα μας βρίσκουν απέναντι.

Ακριβώς πέρυσι τέτοιο καιρό οι Συνδημότες μας επέλεξαν τη «Νέα Πορεία» για να οδηγήσει το Δήμο στο δρόμο της ανάπτυξης, και της προκοπής, κάτι για το οποίο παλεύουμε όλοι μας καθημερινά. Δηλώνουμε απερίφραστα, ότι οι υπονομευτές αυτής της προσπάθειας θα τεθούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, και θα κληθούν να λογοδοτήσουν στους Συνδημότες μας, για όλες τις ύποπτες, και περίεργες μεθοδεύσεις, που πραγματοποιούν στο παρασκήνιο. 

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης 

Γιάννης Λέντζας»
Σχολιάστε