OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος λήψης δειγμάτων έναντι της επιδημίας covid19 στο Δήμο Αμαρουσίου

Σε συνέχεια των επισκέψεων κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο Δήμο Αμαρουσίου την Τετάρτη (13/5) και την Τρίτη (19/5) για τηλήψη δειγμάτων έναντι της επιδημίας covid19 σε περισσότερους από 200 εργαζόμενους  του Δήμου, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (25/5) , η τρίτη επίσκεψη και λήψη δειγμάτωνσε 200 και πλέον εργαζόμενους των τομέων καθαριότητας των κοινωνικών υπηρεσιών και άλλων διευθύνσεων που λόγω αντικειμένου εργασίας εκτίθενται σε συχνή επαφή με τους πολίτες.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας τόσο για τους εργαζόμενους του Δήμου όσο και για τους πολίτες, προκειμένου η νέα περίοδος κανονικότητας, να συνοδεύεται και από περιοδικούς επιστημονικούς ελέγχους.

Την συντονιστική ευθύνη της διαδικασίας λήψης δειγμάτωνείχε ο ΟΚΟΙΠΑΔΑ υπό την επίβλεψη του προέδρου του Πέτρου Κόνιαρη.

Η διαδικασία λήψης δειγμάτων στον Δήμο Αμαρουσίου από τον ΕΟΔΥ έναντι της επιδημίας covid19, θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και για όσο διαρκούν οι έκτακτες υγειονομικές συνθήκες.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice