Ολοκλήρωση α’ κύκλου εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης

Εν μέσω των ιδιαίτερων και πρωτοφανών συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία του κορονοΐου COVID-19, ολοκληρώθηκε, την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020, ο α’ κύκλος Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης ευχαριστεί:

  • ολόψυχα τους εθελοντές αιμοδότες του νησιού, οι οποίοι προσήλθαν είτε μεμονωμένα είτε οργανωμένα ως σωματεία και προσέφεραν το αίμα τους ως δώρο ζωής, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την έμπρακτη αλληλεγγύη και τη στήριξή τους προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.
  • επίσης, όλο τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε, αλλά για ειδικούς λόγους δεν μπόρεσε να δώσει αίμα στην παρούσα φάση.
  • θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την πολύτιμη αρωγή του, καθώς και όσους συνέδραμαν στην άρτια οργάνωση και ομαλή διεξαγωγή του α’ κύκλου Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Το μήνυμα που εισπράχθηκε είναι πραγματικά ελπιδοφόρο. Η θετική ανταπόκριση του κόσμου και η διάθεση προσφοράς παρά τους κινδύνους της πανδημίας αποδεικνύουν ότι η κοινωνία παραμένει ενωμένη και αλληλέγγυα μπροστά στις δυσκολίες.

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές αιμοδότες μπορούν να εγγραφούν στην Εθελοντική Αιμοδοσία Σύρου στα τηλέφωνα 22813 60586 και 22813 60633, καθώς η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη.

Με σύνθημα «ΔΙΝΩ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ», ο Δήμος ανανεώνει το ραντεβού, το φθινόπωρο για τον β’ κύκλο Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

 
Σχολιάστε