OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

O Δήμος Μεσσήνης ζητά από τους επαγγελματίες εστίασης να δηλώσουν τον κοινόχρηστο χώρο για επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων τους

Ο Δήμος Μεσσήνης, στηρίζοντας τους καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος, αξιοποιεί την επικείμενη τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών που προβλέπει την επέκταση χώρου ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων από τους επαγγελματίες εστίασης και αναψυχής όπου είναι δυνατόν, ώστε να τηρήσουν τις προβλεπόμενες αποστάσεις και να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πανδημίας του covid-19. 

Για τον λόγο αυτό καλεί τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Μεσσήνης και επιθυμούν να κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων να υποβάλλουν τα αιτήματά τους στην αρμόδια Υπηρεσία. 

Τα αιτήματα πρέπει να συνοδεύονται από πρόχειρα σκαριφήματα στα οποία θα αποτυπώνεται ο κοινόχρηστος χώρος, τον οποίο επιθυμούν να καταλάβουν ώστε να εξεταστεί η δυνατότητα παραχώρησής του. Οι επαγγελματίες μπορούν να τα υποβάλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Για περισσότερες πληροφορίες θα απευθύνονται στην Υπηρεσία Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων στα τηλέφωνα 2722360102 και 2722360123 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice