Ευθυμίου: Η φετινή επέτειος της εργατικής Πρωτομαγιάς είναι διαφορετική από τις προηγούμενες αλλά το μήνυμά της πιο δυνατό από ποτέ

Το μήνυμα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου για την Εργατική Πρωτομαγιά

«Μέρα Μαγιού μου μίσεψες». Η φετινή επέτειος της εργατικής Πρωτομαγιάς είναι διαφορετική από τις προηγούμενες αλλά το μήνυμά της πιο δυνατό από ποτέ. Η επέτειος της Εργατικής Πρωτομαγιάς δεν τιμάται μόνο για την θεμελίωση των εργατικών δικαιωμάτων, αλλά και για την αυταπάρνηση, τους αγώνες και τη θυσία των εργαζομένων σε όλο το κόσμο. Φέτος οι εργαζόμενοι, οι εργαζόμενοι στην Υγεία, γιατροί, νοσηλευτές, άλλο προσωπικό, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα παιδιά στο delivery, στα καταστήματα τροφίμων και όλοι όσοι παλεύουν με αυταπάρνηση, θέτοντας το καλό της κοινωνίας πάνω από την τη δική τους υγεία και των ανθρώπων τους είναι οι ήρωες της Εργατικής Πρωτομαγιάς του 2020.
Ας γιορτάσουμε λοιπόν όλοι την Εργατική Πρωτομαγιά τιμώντας τους αγωνιστές αυτούς και ενωμένοι θα διασφαλίσουμε την υγεία και τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων, όπως και το δικαίωμα όλων στην αξιοπρεπή και μόνιμη εργασία.
Η φετινή πρωτομαγιά είναι μια ευκαιρία να τιμήσουμε και να συλλογιστούμε ότι η θυσία των αγώνων της Εργατικής Πρωτομαγιάς του Σικάγο και όλων όσων έχουν χάσει τη ζωή τους σε αγώνες και εργατικά ατυχήματα δεν έχει πάει χαμένη.
Σχολιάστε