OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Επίσκεψη Δημάρχου στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης

Το Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης επισκέφτηκαν χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μπάμπης Μακρής και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νίκος Ρούτσης.

Εκεί συναντήθηκαν με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του «Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης», Γιώργο Ντούλη, Γιώργο Καπερώνη, Γιώργο Πετρόπουλο, Παναγιώτη Τσικρικό, Αποστόλη Λαμπρόπουλο και τον έφορο της ομάδας Ηλία Αποστολόπουλο, όπου συζήτησαν για τις παρεμβάσεις που χρειάζεται το Στάδιο (αποδυτήρια, εξέδρες, βοηθητικοί χώροι, χλοοτάπητας).

Δεδομένου ότι η ομάδα του Παμίσου τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, το Δ.Σ. της, έχει εντοπίσει κάποια σημεία τα οποία χρήζουν βελτιώσεων, ενόψει της διεξαγωγής των αγώνων. Για το ίδιο θέμα είχε προηγηθεί συνάντησή του με τον Δήμαρχο το Σάββατο το απόγευμα στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης είχε άριστη συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας. Αναγνωρίζοντας ότι λόγω της ανόδου της από την Α΄ Τοπική στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις και ανάγκες, άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των μελών της και στις δύο συναντήσεις. Στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι εργασίες αναβάθμισης του Σταδίου θα διευκολύνουν τις προπονήσεις όλων των ομάδων και τους αγώνες τους και θα αναβαθμίσουν τις αθλητικές παροχές, προσφέροντας σε αθλητές και δημότες ένα στάδιο πιο ασφαλές, λειτουργικό και χρηστικό.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Μεσσήνης έχει προκηρύξει τον διαγωνισμό αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης, συνολικού προϋπολογισμού 744.000 ευρώ. Το έργο προβλέπει μεταξύ άλλων κατασκευή ελαστικού τάπητα (ταρτάν) για την αναβάθμιση των εκδηλώσεων στίβου και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με 6 διαδρομές, την τοποθέτηση 400 καθισμάτων στις εξέδρες καθώς και ηλεκτροφωτισμό.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice