OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Επαναλειτουργία Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Περιστερίου

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) του Δήμου Περιστερίου ανακοινώνει ότι οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Περιστερίου, είναι πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020.

Η διοίκηση ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών ότι οι σταθμοί μας θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τις οδηγίες που εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) [Οδηγίες για Νηπιαγωγεία, Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, 23 Μαϊου 2020]
Πιο συγκεκριμένα:

Για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας, από 01/06/2020 έως και 05/06/2020, το ωράριο λειτουργίας των Βρεφονηπιακών και Παιδικών μας σταθμών διαμορφώνεται σε 07:00 π.μ. – 02:00 μ.μ. (δεν θα υπάρχει ξεκούραση παιδιών – ολοήμερο)
Η προσέλευση και η αποχώρηση των παιδιών θα γίνεται από την εξωτερική είσοδο του κάθε Βρεφονηπιακού και Παιδικού σταθμού.
Όλοι οι χώροι φιλοξενίας των σταθμών έχουν ετοιμαστεί με απόλυτη σχολαστικότητα για να υποδεχτούν τα παιδιά με ασφάλεια και όλους τους κανόνες υγιεινής.

Το παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό είναι πλήρως εξοπλισμένο με μάσκες, αντισηπτικά και γάντια καθώς και με επιπλέον ενημέρωση από τους επιστημονικούς μας συνεργάτες για την επικείμενες δυσκολίες επανένταξης των μικρών μας φίλων στην κανονικότητα.
‘Οσα παιδιά ανήκουν σε οικογένειες που έχουν μέλη ευπαθούς ομάδας, ή ανήκουν τα ίδια σε ευπαθείς ομάδες, συστήνεται να μην προσέλθουν στους παιδικούς σταθμούς.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποσταλλούν με ηλεκτρονική αλληλογραφία στους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Τζιτζικώστας: Πρώτη η Κεντρική Μακεδονία στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου

otavoice