OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή αιτήσεων εθελοντών της κοινωνικής δράσης «Δωρεάν Υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων»

Σύμφωνα με την περ. γ’ της παρ.3 του άρθρου 214 του Ν.3463/06, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας –  Νέας Χαλκηδόνας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της Κοινωνικής Πολιτικής, προσκαλεί όσους εθελοντές επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην κοινωνική δράση της Δωρεάν Υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων για οικονομικά αδύναμους πολίτες.

Σκοπός της δράσης είναι η σύνταξη και υποβολή φορολογικών δηλώσεων από εξειδικευμένους επαγγελματίες για τους δικαιούχους των Κοινωνικών Δομών και δημότες/κατοίκους με χαμηλό εισόδημα  του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Πιθανές ημέρες και ώρες διεξαγωγής της Δράσης: κάθε Τετάρτη από 27/5/2020 έως 24/6/2020 και ώρες από 17.00 έως 20.00.

Εθελοντές δύνανται να είναι όσοι πολίτες διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή/φοροτεχνικού, αντίγραφο της οποίας θα καταθέτουν μαζί με την συνημμένη αίτηση μέχρι την Πέμπτη 21/5/2020 και ώρα 14.00, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], είτε αυτοπροσώπως στο δημοτικό κτίριο επί της οδού Αχαρνών 464 & Αγίων Αναργύρων, Νέα Χαλκηδόνα, 3οςόροφος, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης στην τηλεφωνική γραμμή 210-2532047 (εσωτερικό 304, υπεύθυνη κα Χ. Βουϊδάσκη).

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice