OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Κρωπίας: Προμήθεια υπερσύγχρονου φορτωτή με εξάρτηση απόξεσης και επισκευής ασφαλτικού τάπητα

Την Πέμπτη (21/5) παραδόθηκε στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου Κρωπίας ένα σημαντικό, ολοκαίνουργιο μηχάνημα έργου υψηλής τεχνολογίας, φορτωτάκι – πολυμηχάνημα με εξάρτηση απόξεσης και επισκευής ασφαλτικού τάπητα 0,6m (BOBCAT S650).
Η χρηματοδότηση είναι από ίδιους πόρους Δήμου Κρωπίας. Σημειώνεται ότι το πολυμηχάνημα φορτωτής καθώς και το σάρωθρο (23.4.2020 παραδόθηκε σε χρήση) καθώς και τα υπόλοιπα οχήματα-μηχανήματα που παραδίδονται το επόμενο διάστημα είναι μέρος ενός συνολικού δημοτικού σχεδιασμού του 2017-2018,εξοικονόμησης πόρων, χωρίς σπατάλες πρόσκαιρου εντυπωσιασμού, με δέσμευση κονδυλίων, για την ενίσχυση-ανανέωση του στόλου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος με 15 οχήματα, υπό τον τότε αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Γεώργιο Γκίκα.
Επισημαίνεται επίσης, ότι τα ανωτέρω μηχανήματα και οχήματα που προμηθευόμαστε κατά τμήματα με τον μεγάλο δημόσιο διαγωνισμό έχουν συμπεριληφθεί ως συνολικό ποσό δαπάνης δεσμευτικά στους προϋπολογισμούς προηγουμένων ετών όταν ξεκίνησε η διαδικασία δημοπράτησης της προμήθειας τους.
Τέλος,και άλλα ποσά που φαίνονται ως διαθέσιματου Δήμου έχουν δεσμευτεί, όπως καθορίζει η νομοθεσία, για απαλλοτριώσειςπου αφορούν επεκτάσεις κοιμητηρίων, κτιρίων κοινωνικής πρόνοιας, σχολείων και του μεγάλου βασικού Πράσινου Σημείου για τη σύγχρονη διαχείριση συνολικά των απορριμμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στ. Κούλης

otavoice

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice