OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Κόνιτσας: Στηρίζουμε την τοπική αγορά – Κερδίζουμε όλοι

Ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Εξάρχου πραγματοποίησε την Πέμπτη 14 Μαΐου επίσκεψη στις τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου Κόνιτσας, με αφορμή την έναρξη της δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης Followgreen.gr/konitsa, στις 21 Μαΐου. Οι επιχειρήσεις ενημερώθηκαν για τα οφέλη συμμετοχής τους στο Followgreen και ήδη αρκετές έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Δήμου.

Το Followgreen εκτός από μέσο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, αποτελεί και ένα σημαντικό εργαλείο δωρεάν προβολής των τοπικών επιχειρήσεων, καθώς δίνει κίνητρο στους δημότες να επιλέξουν την τοπική αγορά εξαργυρώνοντας πόντους σε προσφορές προϊόντων ή/και υπηρεσιών των επιχειρήσεων του Δήμου μας.

Οι δημότες δημιουργώντας δωρεάν έναν λογαριασμό (Followgreen.gr/konitsa/account/register), έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώνουν πόντους επιβράβευσης με απλό και διασκεδαστικό τρόπο, είτε μέσω της ανακύκλωσης που πραγματοποιούν σε συγκεκριμένες δομές του Δήμου, είτε μέσω του ενημερωτικού υλικού της διαδικτυακής πλατφόρμας σε άρθρα, βίντεο, κουίζ και green missions.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος καλεί όλες τις επιχειρήσεις να ενταχθούν στη δημοτική πλατφόρμα παρέχοντας μία οποιαδήποτε προσφορά για μια υπηρεσία ή/και ένα προϊόν, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά το αίτημά τους στο email: [email protected] .

Στόχος του Δήμου μας είναι η ευαισθητοποίηση και η επιβράβευση των πολιτών, με την ταυτόχρονη στήριξη της τοπικής αγοράς.

Σχετικά Άρθρα

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice

Υπογράφηκε η σύμβαση ενεργειακής αναβάθμισης του 14ου Γυμνασίου Πάτρας

otavoice