OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Κέας: Εργασίες καθαρισμού, συντήρησης και αποκατάστασης

Στο «φουλ» βρίσκονται εδώ και καιρό οι μηχανές του Δήμου, με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση όλων των σημείων του νησιού μας και ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Ήδη αυτές τις ημέρες έχει ξεκινήσει και προχωρά με εντατικούς ρυθμούς ο καθαρισμός των παραλιών του νησιού, ενώ ολοκληρώνεται στο προσεχές διάστημα η αποκατάσταση του οδοστρώματος της χερσαίας λιμενικής ζώνης. Μάλιστα, την Παρασκευή 22 Μαΐου συνεργείο του Δήμου έπλυνε το λιμάνι και τα παρακείμενα καταστήματα.

Ταυτόχρονα, προχωρά η αποκατάσταση του δικτύου οδοφωτισμού, οι αποφράξεις των φρεατίων και η ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου στο πλαίσιο της αποκατάστασης αυτού κατά την ολοκλήρωση του έργου της αποχέτευσης. Η ασφαλτόστρωση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό της το αμέσως προσεχές διάστημα.

Το βάψιμο των δημόσιων χώρων, η αποκατάσταση και διάνοιξη χωματόδρομων σε Σπαθί, Οτζιά, Ποίσσες και Αγία Μαρίνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αναμένεται άμεσα ο καθαρισμός των πηγών και η αποψίλωση χόρτων κατά μήκος του οδικού δικτύου.

Στόχος του Δήμου είναι να παραδώσει στους πολίτες και τους επισκέπτες της Κέας, ένα νησί καθαρό, όμορφο και ευπρεπισμένο.

Ο Δήμος Κέας ευχαριστεί τους πολίτες για την υπομονή και ζητά την συνεργασία τους, έτσι ώστε να υπάρξει μέγιστο αποτέλεσμα.

Τέλος ο Δήμος εύχεται καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη σε όλους!

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice