OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Εγγραφές και επανεγγραφές σε παιδικούς σταθμούς

Προς τους κατοίκους (γονείς ή κηδεμόνες) του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης που επιθυμούν να εγγράψουν, επανεγγράψουν τα βρέφη/ νήπιά τους στη δύναμη των Βρεφονηπιακών- Παιδικών Σταθμών του ΝΠΔΔ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ» Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης για το έτος 2020-2021.

Σας ενημερώνουμε ότι για τη σχολική χρονιά 2020-21 η διαδικασία εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας θα ξεκινήσει στις 25/05 και θα ολοκληρωθεί στις 15/06.  Στα βρεφικά τμήματα εγγράφονται βρέφη ηλικίας από 8 μηνών έως και 2,5 ετών. Στα νηπιακά τμήματα εγγράφονται νήπια ηλικίας από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση. Επίσης, εντός Ιουνίου 2020 αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων προς τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας στο πλαίσιο του Προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής για τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Το ΝΠΔΔ λειτουργεί τους παρακάτω παιδικούς σταθμούς:

  • Παιδικός – βρεφικός σταθμός Ανδραβίδας τηλ. 2623054295
  • Παιδικός – βρεφικός σταθμός Λεχαινών  τηλ. 2623022645
  • Παιδικός σταθμός Βάρδας τηλ. 2623071217

Ως Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που μπορεί να ανακύψουν κατά την ιδιαίτερη αυτή χρονική συγκυρία και προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Κατά το χρόνο έναρξης και διεξαγωγής της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων, μπορείτε να αποστέλλετε τις συμπληρωμένες αιτήσεις και τ’ απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία θα δίνονται από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας, στο e-mail του  «Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης» στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected] .

Παρακαλώ να αναγράφετε ορθά τα στοιχεία επικοινωνίας σας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αναφορικά με την αίτησή σας.

 

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice