OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Αμοργού: Αντικαταστάσεις κάδων απορριμμάτων

Στην αντικατάσταση των κάδων απορριμμάτων στην Αιγιάλη και στα Κατάπολα προχώρησε ο Δήμος Αμοργού .Σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η εικόνα του νησιού, τόσο αισθητικά όσο και σε επίπεδο καθαριότητας ο Δήμος αγόρασε 30 πράσινους κάδους, ενώ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ΑΕ προμηθεύτηκε 30 μπλε κάδους ανακύκλωσης. Μέσα από τέτοιες συνέργειες δημιουργούνται οι βάσεις για την ενδυνάμωση του κινήματος της ανακύκλωσης.

Τα οφέλη της ανακύκλωσης είναι τεράστια με σημαντικότερα την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Το πρόγραμμα αντικατάστασης των φθαρμένων κάδων θα συνεχιστεί και στην Χώρα και σε όλα τα χωριά του νησιού.

«Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των δημοτών μας. Υλοποιούμε παρεμβάσεις προκειμένου η Αμοργός να είναι όσο γίνεται πιο καθαρή. Ευχαριστώ τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γρίσπο ,το προσωπικό του τομέα καθαριότητας καθώς και τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αιγιάλης κ.Γαβαλά Ιωάννη για την πολύτιμη βοήθεια του. Είναι σημαντικό να συμβάλλουν και οι πολίτες στην προσπάθεια του Δήμου για μία καθαρή Αμοργό» δήλωσε ο δήμαρχος Αμοργού κ. Ελευθέριος Καραΐσκος.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Τεχνικών Έργων κ. Κωνσταντίνος Γρίσπος δήλωσε: « Φροντίζουμε όλοι το νησί μας σαν το σπίτι μας για να κερδίσουμε τη μάχη της καθημερινότητας και να έχουμε μια πιο καθαρή Αμοργό».

Σχετικά Άρθρα

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice

Υπογράφηκε η σύμβαση ενεργειακής αναβάθμισης του 14ου Γυμνασίου Πάτρας

otavoice

Ο Δήμος Χαλανδρίου προχωρά στη δημιουργία Ενεργειακής Κοινότητας

otavoice