OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Αμαρουσίου: Συντήρηση, κλαδέματα και καθαρισμός κατά μήκος της λεωφόρου Σπύρου Λούη

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Διοίκησης και Διεύθυνσης του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών “ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ” με τους όμορους δήμους, πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο 16 &17 Μαΐου εργασίες από τα συνεργεία καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου.

Πραγματοποιήθηκε συντήρηση, κλαδέματα και καθαρισμός κατά μήκος της λεωφόρου Σπύρου Λούη, προκειμένου ο πολυσύχναστος αυτός δρόμος να είναι ευπρεπής και ασφαλής για οδηγούς και πεζούς.

Η Διοίκηση και  Διεύθυνση του Ο.Α.Κ.Α. “ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ”  μέσω του εκπροσώπου τους Συντονιστή  Γενικού  Διευθυντή κ. Κωνσταντίνου Χαλιορή, απευθύνουν στον Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου, στο οποίο ανήκει η πρωτοβουλία των εκτεταμένων εργασιών, στους αρμόδιους Αντιδημάρχους Στέφανο Τσιπουράκη και Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, αλλά και στους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου  τις ευχαριστίες τους, για την άμεση ανταπόκριση παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Ευχαριστούμε το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την Γ.Γ.Αθλητισμού για την έμπρακτη υποστήριξή τους στο κοινό μας όραμα να γίνει και πάλι το Ο.Α.Κ.Α. “ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ” κύτταρο του αθλητισμού και του πολιτισμού όχι μόνο για την Αττική αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα.

Δεν περισσεύει κανείς. Οι συνέργειες μας βοηθούν να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice