Δήμος 3Β: Μάγεψε χιλιάδες επισκέπτες η Όλγα Βενέτη στη διαδικτυακή φιλανθρωπική συναυλία «Δίπλα στο Κύμα»

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποδέχτηκε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης το φετινό καλοκαίρι με μία μοναδική διαδικτυακή συναυλία της Όλγας Βενέτη η οποία διοργανώθηκε την Παρασκευή 22 Μαΐου στην παραλία της Βούλας – «Δίπλα στο Κύμα».

Η συναυλία διήρκεσε σχεδόν 2 ώρες και προσέλκυσε περισσότερους από 12.000 μοναδικούς επισκέπτες οι οποίοι συνδέθηκαν με τη διαδικτυακή τηλεόραση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και απόλαυσαν ένα δίωρο ποιοτικής μουσικής με την Όλγα Βενέτη και τους αξιόλογους συνεργάτες της, τον εξαιρετικό Βενιαμίν Χατζηκουμπαρόγλου στο πιάνο και με τη φιλική συμμετοχή του σπουδαίου τρομπετίστα Διονύση Αγαλιανού.

Πολλοί επισκέπτες ανταποκρίθηκαν και στο κάλεσμα της τραγουδίστριας και του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και συνδέθηκαν στην ειδική πλατφόρμα (www.gogetfunding.com/olga-veneti) για να συμβάλουν οικονομικά στις κοινωνικές δομές του Δήμου και στο Σύλλογο Φίλων του ΠΙΚΠΑ. 

Όσοι έχασαν τη μοναδική συναυλία μπορούν να την παρακολουθήσουν σε υψηλή ανάλυση στο https://www.youtube.com/watch?v=gGkqC1OMxPs, ενώ όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά στο φιλανθρωπικό σκοπό μπορούν να το κάνουν μέχρι τις 22 Ιουνίου καθώς η πλατφόρμα θα παραμείνει μέχρι τότε ενεργή.
Σχολιάστε