Δήμαρχος Κρωπίας: «Καθοριστική η παρέμβαση του Γ. Πατούλη για την επαναλειτουργία του αντιπλημμυρικού έργου»

Μετά από παρέμβαση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ο δήμος Κρωπίας προχώρησε στην επανέναρξη των εργασιών για το κρίσιμο αντιπλημμυρικό έργο της πόλης.

Επιβλέπουσα αρχή του έργου είναι οι τεχνικές υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας Ανατολικής Αττικής και για το θέμα αυτό, ο δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η κοινωνία του Κορωπίου και η δημοτική διοίκηση ευχαριστούν θερμά τον περιφερειάρχη Αττικής για την κατανόηση του προβλήματος που δημιουργήθηκε και τις άμεσες ενέργειες που έκαναν με την κ. Κοσμίδη. Όλο το προηγούμενο διάστημα έθετα άμεσα το πρόβλημα της ξαφνικής παύσης εργασιών, είχαμε πράγματι επίπονες διαπραγματεύσεις της Περιφέρειας Αττικής με την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο και συνάδελφο μηχανικό προς την ανάδοχο εταιρία, ενώ με πρωτοβουλία μου κάλεσα ακόμα και σε επιτόπια επίσκεψη στο έργο τον περιφερειάρχη».

Και ο κ. Κιούσης κατέληξε λέγοντας: «Όλα εξελίχθηκαν καλώς. Ο δήμος μας όλο το διάστημα της παύσης των εργασιών εν μέσω πανδημίας και σε συνεχή βάση, δεν σταμάτησε να αγωνίζεται για την άμεση επανέναρξη του έργου. Τώρα πρέπει και άμεσα να ολοκληρωθεί».

 
Σχολιάστε