Διαδικτυακές δραστηριότητες για παιδιά από τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Μια ακόμα πρωτοποριακή πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και σε συνεργασία με το Ανθρωπιστικό Σωματείο ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ κάνουν πράξη την εξ αποστάσεως λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης.

Με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και μένοντας κοντά στις οικογένειες δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά (ηλικίας έως 12 ετών) του Δήμου να αξιοποιήσουν ουσιαστικά την παραμονή τους στο σπίτι και να συμμετέχουν σε διαδικτυακά εργαστήρια μέσω της διαδικασίας της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Καθημερινά θα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης μέσω link μεταξύ εκπαιδευτών και παιδιών για δραστηριότητες όπως : χειροτεχνεία, ζωγραφική, αναγνωστήριο, μαγειρική, παιχνίδι γνώσεων, δημιουργική γραφή, σκάκι, zumba, ρυθμική, αεροβική, συγγραφείς για 1 ώρα, το παραμύθι μέσα από τα μάτια μας, μικροί επιστήμονες.

Όσα παιδιά το επιθυμούν θα μπορούν να συμμετέχουν σε διαγωνισμό στην δραστηριότητα που παρακολουθούσαν.

Στο τέλος της παρακολούθησης θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας τη σχετική αίτηση στο email [email protected]  μέχρι την 22.5.2020 και επιλέγοντας τη δραστηριότητα που θα ήθελαν να συμμετάσχουν. Αμέσως μετά και ανάλογα με τις συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι θα  ενημερωθούν για το αναλυτικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων και για την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να εγγραφούν στη σχετική διαδικτυακή πλατφόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 6937 414444.
Σχολιάστε