OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Στους οικισμούς των Ρομά ο Δήμαρχος Ναυπακτίας και η Διευθύντρια του ΚΥ Ναυπάκτου

Εντατικοποιούνται τα προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορονοϊού

Στο πλαίσιο εντατικοποίησης των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Ναυπακτίας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID-19, ο Δήμαρχος κ.Βασίλης Γκίζας και η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου κ.Βασιλική Μουσγά επισκέφθηκαν την Κυριακή, 12 Απριλίου 2020, τους οικισμούς των ρομά στο Αντίρριο και τη Μαμουλάδα.  Μαζί τους ήταν τόσο ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αντιρρίου κ.Γιώργος Παπαδόπουλος όσο και ο Διαμεσολαβητής του Παραρτήματος Ρομά-Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ναυπακτίας, κ.Γιάννης Μανιάτης.

Οι κάτοικοι ενημερώθηκαν για την ορθή χρήση των μέσων ατομικής και συλλογικής προστασίας, τα μέτρα που πρέπει να τηρούν οι ίδιοι, αλλά και για τα μέτρα που λαμβάνει ο Δήμος όσον αφορά στις απολυμάνσεις και τη διάθεση του απαραίτητου υλικού (υγειονομικού και καθαριότητας) στους οικισμούς.

Η ασφάλεια του συνόλου των δημοτών, χωρίς αποκλεισμούς, αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο Ναυπακτίας.   Για το λόγο αυτό, θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε κανένας να μη μείνει μόνος του ή αβοήθητος αυτή την κρίσιμη περίοδο.

 

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice