Με 100.000€ επιχορηγεί ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία της πόλης

Παρά τις έκτακτες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω του κορονοϊού, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζει τις δράσεις του σε όλους τους τομείς, επιχορηγώντας τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία της πόλης με το ποσό των 100.000€.

Το ποσό αυτό έρχεται να προστεθεί στα σημαντικά έργα αναβάθμισης και συντήρησης των αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, καθώς και του αναγκαίου κόστους που καταβάλλεται για τη λειτουργία τους.

Σημειώνουμε πως την περίοδο αυτή, ο Δήμος μας χρηματοδοτεί με δικούς του πόρους ύψους 400.000€, πλέον των 600.000€ του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών, τα αθλητικά έργα που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Γήπεδο του Μοσχάτου, εργασίες ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο «Χάρης Παυλίδης» (Άγιαξ Ταύρου), συντήρηση στο γήπεδο «Σπύρος Γιαλαμπίδης» (Φωστήρα Ταύρου), καθώς και γενικευμένες εργασίες αναβάθμισης του κλειστού γυμναστηρίου «Τιμόθεος Ευγενικός» (Αιόλος Ταύρου), όπως αντικατάσταση παρκέ, κουφωμάτων κλπ.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία, λόγω της κρίσης του κορονοϊού, ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε το έργο μας σε όλους τους τομείς και επιχορηγούμε τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία της πόλης με 100.000€. Είμαστε από τους Δήμους που διαθέτουμε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες διαρκώς αναβαθμίζονται και διατίθενται δωρεάν στην αθλητική κοινότητα της πόλης. Πέραν όμως από τα έργα για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών στον Δήμο μας καθώς και τη συντήρησή τους, αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί με τη σωστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου μας, πετυχαίνουμε την εξεύρεση πόρων από τον προϋπολογισμό του Δήμου, ώστε να ενισχύουμε τους αθλητικούς συλλόγους και τα πολιτιστικά σωματεία της πόλης. Είμαστε από τους λίγους Δήμους που προβαίνουν εκτός από την παραχώρηση των χώρων και στην οικονομική επιχορήγηση συλλόγων και σωματείων. Στεκόμαστε πάντα δίπλα στα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία της πόλης, τα οποία άοκνα παράγουν έργο και δράσεις προς όφελος των πολιτών και ιδιαίτερα της νέας γενιάς. Πολύ σύντομα θα ενισχύσουμε οικονομικά και τους Ιερούς Ναούς της πόλης».
Σχολιάστε