OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Επίσκεψη της Διοίκησης ΠΥ Λακωνίας στον Δήμο Ευρώτα

Ο Διοικητής των πυροσβεστών υπηρεσιών Λακωνίας Πύραρχος κ. Γεώργιος Αλικάκος, με την ευκαιρία τακτοποίησης θεμάτων σχετικά με την ίδρυση εποχικών πυροσβεστικών κλιμακίων στην Λακωνία, επισκέφτηκε τον Δήμο Ευρώτα.

Ο κύριος Διοικητής συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Π. Υ. Γυθείου, Αντιπύραρχο κ. Κωνσταντίνο Γραφάκο, αρχικά στην τοπική κοινότητα Κροκεών, τόπο σχεδιασμού ίδρυσης εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου, επισκέφτηκαν το κτίριο στο οποίο σχεδιάζεται η εγκατάσταση του εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου, συζητήθηκαν οι ανάγκες που θα καλύψει η νέα υπηρεσία και δόθηκαν από τον Διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Λακωνίας οι κατευθύνσεις για την κατάλληλη προετοιμασία του χώρου.

Δεύτερος σταθμός της περιοδείας ήταν ο εθελοντικός πυροσβεστικός σταθμός Μυρτιάς όπου εκεί υποδέχθηκε τους επισκέπτες ο Διοικητής του σταθμού Πυρονόμος κ.Δαμιλάκος Τζανέτος μαζί με εθελοντές πυροσβέστες οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία στον σταθμό.

Ο Πύραρχος κ. Αλικάκος μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον σχεδιασμό και την διασπορά των πυροσβεστικών δυνάμεων στον Δήμο Ευρώτα.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice