Δήμος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη: Bγαίνουμε από το σπίτι για να δώσουμε αίμα!

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη με τη συμμετοχή του Kέντρου Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ».

Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10).
Η προηγούμενη αιμοδοσία είχε πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου στην Δημοτική Ενότητα Ρέντη και η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η συμμετοχή του κόσμου πριν από λίγες ημέρες στην αιμοδοσία της Δημοτικής Ενότητας Ρέντη μας συγκίνησε και μας παρότρυνε να διοργανώσουμε και δεύτερη αιμοδοσία, στην Δημοτική Ενότητα Νίκαιας. Το γεγονός ότι σ’ αυτή την τελευταία, οι μονάδες αίματος αυξήθηκαν μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Οι δημότες, παλιοί και νέοι αιμοδότες ευαισθητοποιήθηκαν μετά τον συναγερμό που έχει σημάνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, λόγω της μείωσης αποθεμάτων αίματος.
Σας καλούμε να μεγαλώσουμε την αλυσίδα κοινωνικής αλληλεγγύης προσφέροντας αίμα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των συνανθρώπων μας. Και σ’ αυτή την αιμοδοσία έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης έτσι ώστε η διεξαγωγή της να είναι ασφαλής για όλους».

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ (Π. Τσαλδάρη 10)
Ώρες: 9.00 – 13.30
ΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
Σχολιάστε