OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: 50.000 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για την πυροπροστασία του άλσους

Η Δημοτική μας Αρχή με έγγραφό της (αριθμ. Πρωτ. 6485/11-03-20) αιτήθηκε την χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο για εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης του δικτύου πυροπροστασίας του άλσους μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου συνεδρίασε την Τετάρτη 01/04/20 και ενέκρινε την ένταξη του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο Χ.Π. «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2020» καθώς και την επιδότηση μέχρι του ποσού των 50.000 ευρώ για το εν λόγω έργο.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Όπως έχω αναφέρει και δημόσια σε συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου διεκδικούμε κάθε ευρώ που μπορεί να είναι διαθέσιμο για έργα και δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Σε πρώτο πλάνο φυσικά δεν θα μπορούσε να μην είναι το άλσος μας. Θα συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία μας τόσο με τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κ. Στ. Σταθόπουλο όσο και με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κ. Χατζηδάκη, αναζητώντας τις βέλτιστες λύσεις για την πόλη μας». 

 

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice