OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: 400 γεύματα σε ευπαθείς ομάδες παραδόθηκαν το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα

Με διακριτικότητα και σεβασμό στους δοκιμαζόμενους πολίτες παραδόθηκαν στο σπίτι τους 400 γεύματα από τις υπηρεσίες του Δήμου το Μ. Σάββατο και την  Κυριακή του Πάσχα.

Τα γεύματα τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα φαγητού ήταν αξιοπρεπέστατα και ικανοποίησαν τις ευάλωτες οικογένειες τις Άγιεςαυτές ημέρες του Πάσχα.

Το κόστος του προγράμματος σίτισης καλύπτεται με την επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών προς την Περιφέρεια Αττικής με 5 εκατ. € για σίτιση 30.000 πολιτών σε όλη την Αττική, πρόγραμμα το οποίο θα συνεχιστεί.

Ο Δήμος, λειτουργεί εδώ και χρόνια ένα εκτεταμένο πρόγραμμα  κοινωνικών παροχών σε όλα τα επίπεδα. Η πρωτοφανής κατάσταση που επικρατεί δημιουργεί αυξημένες ευθύνες για αυτό και με την πρόσφατη λειτουργία της «Νέας Δομής» το κοινωνικό δίκτυο του Δήμου μας διευρύνθηκε και ισχυροποιήθηκε ώστε να καλύπτονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ανάγκες των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Στηρίζουμε συστηματικά τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας. Η συνεισφορά του Υπουργείου Εσωτερικών για την οποία ευχαριστώ τον Υπουργό, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, συνέβαλε ώστε οι συμπολίτες μας να περάσουν με αξιοπρέπεια τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Ευχαριστώ, επίσης, τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα, Δήμητρα Νάνου για την υλοποίηση της δράσης που χρηματοδότησε το Υπουργείο Εσωτερικών. Για εμάς η Κοινωνική Αλληλεγγύη παραμένει πάντα πρώτη προτεραιότητα. Η δράση αυτή ήρθε να ενισχύσει τις δικές μας προσπάθειες με τη λειτουργία του Κοινωνικού Συσσιτίου, των Κοινωνικών Παντοπωλείων, του «Βοήθεια στο Σπίτι» και της Νέας Δομής Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης.

«Μένουμε σπίτι» και ο Δήμος παραμένει κοντά σας για ότι χρειασθεί. Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά, με υγεία και υπομονή».

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice