Προληπτικές απολυμάνσεις από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης (05/03) και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (07/03) οι προληπτικές απολυμάνσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνολικά 71 δημοτικούς χώρους (ΚΑΠΗ, παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, Δημαρχείο κλπ), όπως επίσης και στα λεωφορεία της δημοτικής μας συγκοινωνίας. 

Οι απολυμάνσεις ήταν ένα από τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη που συγκάλεσε την Τρίτη (03/03) ο δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος.

Επίσης την Τετάρτη (04/03) εγκρίθηκε ομόφωνα από την οικονομική επιτροπή του Δήμου η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής για την προμήθεια επιπλέον αντισηπτικών χεριών, ενώ υπενθυμίζουμε πως έχουν αναβληθεί οι εκδηλώσεις του Δήμου έως την Κυριακή (15/03), οπότε και θα επανεξεταστεί η κατάσταση. 

Ο Δήμος μας δρα προληπτικά, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα και θα λάβει οποιοδήποτε άλλο μέτρο χρειαστεί για την προστασία των συμπολιτών μας, εξετάζοντας τα δεδομένα που προκύπτουν και πάντα με βάση τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. 

 

 
Σχολιάστε