OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Παπανικολάου: Ώρες ευθύνης για όλους, ατομικής και συλλογικής

Για «ώρα ατομικής και συλλογικής ευθύνης» έκανε λόγο ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Ήδη έχει ανακοινώσει μια σειρά μέτρων για τον δήμο, ανάμεσα στα οποία το κλείσιμο έως τις 25 Μαρτίου όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων, του Δημοτικού Ωδείου, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ ακυρώθηκαν και οι προγραμματισμένες αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Στις δηλώσεις του ο κ. Παπανικολάου τόνισε: «Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους. Ατομικής και συλλογικής. Κλείνουμε μέχρι τις 25 Μαρτίου και τις παιδικές χαρές στο δήμο Γλυφάδας. Η Πολιτεία αποφάσισε το κλείσιμο όλων των παιδικών σταθμών, σχολείων και πανεπιστημίων σε όλη τη χώρα για 14 ημέρες. Στον δήμο Γλυφάδας έχουμε πάρει ήδη κάθε δυνατό μέτρο και προφύλαξη. Κάναμε απολύμανση παντού, κλείνουμε τις αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές του δήμου, αναβάλλαμε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα, κλείσαμε τα ΚΑΠΗ. Όταν κλείνουν τα σχολεία για να αποφεύγεται η μαζική συνάθροιση παιδιών, δεν μπορούν να μένουν ανοιχτές οι παιδικές χαρές, όπου και σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά, τόσο από τη Γλυφάδα όσο και από πολλές περιοχές της Αττικής. Αποφασίσαμε λοιπόν να κλείσουμε και όλες τις παιδικές χαρές του δήμου Γλυφάδας, για τις 14 επόμενες ημέρες».

Και πρόσθεσε: «Καλούμε όλες και όλους να αποφεύγουν τις επόμενες κρίσιμες ημέρες κάθε χώρο που υπάρχει σημαντική συνάθροιση κοινού. Καλούμε επίσης τους δημότες Γλυφάδας να αξιοποιήσουν όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου και να αποφεύγουν όσο μπορούν τις επισκέψεις στο Δημαρχείο, στα ΚΕΠ και στο νομικό μας πρόσωπο (ΚΑΠΠΑ)».

Σχετικά Άρθρα

Με δικαστική απόφαση, εκτός δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου ο Τσαμπίκος-Βάιος Καλοπήτας

otavoice

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice