Ο Δήμος Μοσχάτου–Ταύρου συνεχίζει την μάχη για την προστασία της δημόσιας υγείας

Ο Δήμος Μοσχάτου–Ταύρου συνεχίζει την μάχη για την προστασία της δημόσιας υγείας, όπως κάνει από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, η Υπηρεσία Καθαριότητας καθώς και ειδικό κλιμάκιο απολύμανσης από εξωτερικό συνεργείο προχωρούν, μετά την αποκομιδή των απορριμμάτων, σε πλύσιμο και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων της πόλης, καθώς και σε απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων τόσο στο Μοσχάτο όσο και στον Ταύρο. Όλοι οι κάδοι που απολυμαίνονται φέρουν ειδική ταμπέλα πιστοποίησης.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Συνεχίζουμε εντατικά όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία της δημόσιας υγείας με καθαρισμούς και απολυμάνσεις τόσο των κάδων όσο και των κοινόχρηστων χώρων της πόλης. Θα ήθελα όμως και πάλι να καλέσω και τους συμπολίτες μας να επιδείξουν την δέουσα υπευθυνότητα για την κατάσταση και να τηρούν με ευλάβεια τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Φαινόμενα όπως στην οδό Ιλισού στο Μοσχάτο με συνωστισμό κατά τις απογευματινές ώρες πρέπει να εκλείψουν για το καλό όλων μας. Μένουμε στο σπίτι μας τώρα για να είμαστε όλοι μαζί και υγιείς όταν τελειώσει αυτή η δοκιμασία».
Σχολιάστε