OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Μυκόνου: Σύσταση υποστηρικτικής δομής κοινωνικής πρόνοιας «Δίχτυ Αγάπης»

Ο Δήμος Μυκόνου προχώρησε στη σύσταση της προσωρινής υποστηρικτικής δομής κοινωνικής πρόνοιας «Δίχτυ Αγάπης», για να είναι έτοιμος να παρέχει έγκαιρη και ουσιαστική βοήθεια σε όποιον συμπολίτη μας το χρειάζεται.

Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται στην εν λόγω δομή, αφορούν στην καταγραφή των κατοίκων που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν, των άπορων και οικονομικά αδύνατων κατοίκων του δήμου και την εξυπηρέτηση αυτών για την κάλυψη των αναγκών φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης.

Επιπλέον, θα συνδράμουν στις υγειονομικές υπηρεσίες που επιχειρούν εντός των ορίων του δήμου, στη λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου και ιστότοπου με σκοπό την καταγραφή των αιτημάτων και των αναγκών των κατοίκων, στη διεκπεραίωση αιτημάτων των κατοίκων για πάσης φύσεως πιστοποιητικά και κάθε άλλη εργασία με σκοπό την αποτροπή διάδοσης του ιού SARS-CoV-2.

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τους εθελοντές που αποδεικνύουν ότι η τοπική μας κοινωνία διακρίνεται για την ανθρωπιά και την αυταπάρνησή της.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice