Υπογραφή σύμβαση στον Δήμο Μεσσήνης για την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων

Η περισυλλογή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής Μεσσήνης, καθώς με την διαδικασία αυτή αποφορτίζεται το περιβάλλον από εστίες μόλυνσης, αυξάνονται οι θέσεις παρκινγκ και επιπλέον βελτιώνεται αισθητικά η εικόνα του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη γίνει εντοπισμός και καταγραφή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων του Δήμου από την υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η περισυλλογή τους. 

Για τον σκοπό αυτό, υπογράφηκε χθες Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, η σύμβαση για την εκποίηση Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Κ.Τ.Ζ.) μεταξύ του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου και του εκπροσώπου της εταιρείας «ΧΑΙΔΟΣ GROUP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» Παναγιώτη Χαϊδού.

Οι διαδικασίες ανάθεσης σε εγκεκριμένο σύστημα, της συλλογής των Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Κ.Τ.Ζ.), ολοκληρώθηκαν άμεσα, καθώς η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος  κ. Αθανασόπουλος, επιδιώκουν την άμεση περισυλλογή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων με σκοπό την διασφάλιση της υγείας των πολιτών από οχήματα που αποτελούν εστίες μόλυνσης λόγω μακράς ακινησίας, την απελευθέρωση θέσεων παρκινγκ, την προστασία των δημόσιων χώρων και τη βελτίωση της εικόνας  του Δήμου μας.   

Οι δημότες που εντοπίζουν εγκαταλελειμμένα οχήματα, μπορούν να ενημερώνουν σχετικά τις υπηρεσίες του Δήμου στα τηλέφωνα: 2722023790, 2722360167.
Σχολιάστε