Συμμετοχή του Δήμου Κέας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΜΤΜ 2020 στο Ισραήλ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση της Κέας ως τουριστικού προορισμού στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΜΤΜ 2020, στο Ισραήλ.

Ο Δήμος συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η συμμετοχή μας στέφθηκε με επιτυχία, αφού η Κέα χαρακτηρίστηκε ως προορισμός που διαθέτει όλα όσα ζητούν οι ισραηλινοί επισκέπτες της περιοχής. Φυσική ομορφιά, μοναδικό συνδυασμό ενδοχώρας και θάλασσας, καθαρές ακτές, εξαιρετικές ξενοδοχειακές και λοιπές υποδομές, πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις, πολυάριθμες δραστηριότητες στη φύση, αξιόλογη τοπική κουζίνα με αγνά προϊόντα, αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς και φυσικά μοναδική μουσική και φιλοξενία των κατοίκων.

  • Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, κύριο Γιάννη Μαργαρίτη

Το περίπτερο της Κέας, που στελέχωσαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κύριος Ελευθέριος Τζουβάρας και η κυρία Ελένη Βουτυρά, επισκέφθηκαν ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος τόνισε ότι το Υπουργείο δίνει μεγάλη σημασία στην έκθεση και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κύριος Δημήτρης Φραγκάκης.

Στο περιθώριο της έκθεσης ο Αντιδήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, κύριο Γιάννη Μαργαρίτη θέματα έγκαιρης ανάρτησης των δρομολογίων, καθώς και θέματα ακτοπλοϊκής διασύνδεσης της Κέας με άλλα νησιά, ενώ στον Διπλωμάτη, κύριο Κωσταντίνο Δασκαλόπουλο, που επισκέφθηκε το περίπτερο της Κέας, ο κύριος Τζουβάρας έθιξε τη σημασία προώθησης των προϊόντων της Κέας στο Ισραήλ.

\
Σχολιάστε