OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Πλήθος κόσμου διασκέδασε στην αποκριάτικη γιορτή του Δήμου Αμαρουσίου στο γήπεδο «Σπύρος Λούης»

Με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων του Καρναβαλιού διεξήχθη η αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) στο γήπεδο «Σπύρος Λούης».

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, τόνισε πως η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού είναι η ανταμοιβή στις προσπάθειες των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό θέαμα. Τέτοιες εκδηλώσεις, σημείωσε, προσφέρουν στο Μαρούσι, προσελκύοντας επισκέπτες και από άλλες περιοχές τονώνοντας ταυτόχρονα και την αγορά της πόλης.

Την αποκριάτικη εκδήλωση πλαισίωσαν ζωντανή ορχήστρα, μεταμφιεσμένες ομάδες χορού, μασκαρεμένοι ανιματέρ και “face painting events”  για μικρούς και μεγάλους, ενώ έδωσαν το παρών αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων του Αμαρουσίου.

Σημειώνεται πως αποκριάτικες εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες και για το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 (12.00-14.00) στο σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, στους πεζόδρομους, και στην πλ. Κασταλίας.​

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice