Π.Ε. Σερρών: Ηχηρό μήνυμα στην Αθήνα για την «πληγωμένη Μακεδονία μας» έστειλε ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος

Ηχηρό μήνυμα στην Αθήνα για την «πληγωμένη Μακεδονία μας» έστειλε ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή Βασιλόπιτας στην ΠΕ Σερρών.
Απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρο της ΕΝΠΕ κ. Απ.Τζιτζικώστα , σχολίασε την παράνομη και εθνικά επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών και είπε:
«Εμείς δεν το ξεχνούμε αυτό που έχει γίνει και αποτελεί ένα αγκάθι για τις ψυχές μας. Η πληγωμένη Μακεδονία μας, πρέπει να πάρει την θέση που της αξίζει .Εγώ το έχω πει και το επαναλαμβάνω και πάλι και πιστεύω ότι και αυτό αποτελεί και όραμα του κ.Περιφερειάρχου τον οποίο περιβάλλω με πολύ τιμή και αγάπη ότι η Π.Κ.Μ μπορεί και πρέπει να είναι η ατμομηχανή ολόκληρης της Ελλάδος διότι έχει τις δυνατότητες έχει τις προοπτικές έχει τους ανθρώπους οι οποίοι άνθρωποι δουλεύουν στο όραμα δουλεύουν εμπνεόμενοι από το όραμα και θα πρέπει να δουλεύουν με ένα τρόπο όταν δεν εισακούεται η φωνή μας, με ένα τρόπο που θα δείχνει την αλήθεια των πραγμάτων. Εκεί κάτω στην πρωτεύουσά μας στην Αθήνα μας θα πρέπει να εννοήσουν ορισμένα πράγματα και αν δεν μπορούν να τα εννοήσουν να τους κάνουμε εμείς με τον ευγενικό μας τρόπο να τα καταλάβουν!».
Ακούστε από το 2.00 την ομιλία του σεβασμιότατου Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγου:
Περδικίδης ΒασίλειοςΣχολιάστε