Ο Δήμος Κέας στο Παρίσι στην έκθεση Salon Mondial du Tourisme 2020

Ο Δήμος Κέας συμμετέχει στην έκθεση Salon Mondial du Tourisme 2020 στο Παρίσι της Γαλλίας, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από τις 12 έως τις 15 Μαρτίου 2020. Πρόκειται για μία κορυφαία διεθνή έκθεση τουρισμού που συγκεντρώνει επιχειρηματίες και φορείς του τουρισμού από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν τις τελευταίες ταξιδιωτικές τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Κέα ως κορυφαίος προορισμός στο επίσημο site της Διεθνούς έκθεσης Τουρισμού Salon Mondial du Tourisme στο Παρίσι

Με την ευκαιρία της συμμετοχής της Κέας στη Διεθνή έκθεση που ξεκινάει αύριο, Πέμπτη 14 Μαρτίου, οι διοργανωτές φιλοξενούν στο επίσημο site της έκθεσης μία παρουσίαση του νησιού της Κέας  Η παρουσίαση βρίσκεται στη σελίδα με τους προορισμούς πολιτισμικού ενδιαφέροντος και σημαντικής πολιτισμικής κληρονομιάς και μάλιστα στην πρώτη θέση. Παρουσιάζεται συνοπτικά το νησί της Κέας και οι σημαντικότεροι λόγοι για να το επισκεφτεί κανείς:

 

Το περίπτερο της Κέας στην έκθεση Salon Mondial du Tourisme

Θα περιμένουμε όλους τους φίλους του νησιού μας στο περίπτερο μας, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ευρύτερο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ( E015-E017). Ελάτε να παρουσιάσουμε μαζί την Κέα και τους θησαυρούς της!
Σχολιάστε