Νέο λογότυπο αποκτά ο Δήμος Μουζακίου-Σε ανοιχτή διαβούλευση για να ψηφίσουν οι πολίτες

Ο Δήμος Μουζακίου αποκτά νέα ταυτότητα και νέο λογότυπο σηματοδοτώντας το πέρασμα σε μία νέα εποχή, που είναι απόλυτα συνυφασμένη όμως τόσο με το παρελθόν, όσο και με το μέλλον του Δήμου

Ήδη από σήμερα (24/2), τέθηκαν σε ανοιχτή διαβούλευση οι προτάσεις του Δήμου για το νέο λογότυπο.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να επιλέξετε λογότυπο:

Ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης σε σχετικό του μήνυμα τονίζει:

«Αγαπητοί συνδημότες,

ο Δήμος Μουζακίου αποκτά νέα ταυτότητα και νέο λογότυπο σηματοδοτώντας το πέρασμα σε μία νέα εποχή, που είναι απόλυτα συνυφασμένη όμως τόσο με το παρελθόν, όσο και με το μέλλον του Δήμου μας. Τα σύμβολα που απεικονίζονται, εκφράζουν ιδέες και αξίες με δύναμη και όραμα.

Επιλέξαμε λοιπόν την εξέχουσα μορφή της Ελληνικής Επανάστασης τον Γεώργιο Καραϊσκάκη καθώς και το βυζαντινό μνημείο του κάστρου του Φαναρίου να συνδεθούν με τη γέφυρα του παρελθόντος και του μέλλοντος, που συμβολικά απεικονίζεται με τη γέφυρα του Παμίσου και το φαράγγι του Μουζακίου. Ένα ιστορικό παρελθόν συναντά ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Το νέο λογότυπο του Δήμου μας πέρα από συμβολικό είναι σύγχρονο και στα σωστά πρότυπα και χαρακτηριστικά για την εφαρμογή του.

Θα χρησιμοποιείται σε κάρτες, επιστολές, αναφορές, έντυπα προβολής, ιστοσελίδα του Δήμου, κοινωνικά δίκτυα και πολλές ακόμη εφαρμογές.

Παραθέτουμε κάποιες προτάσεις και περιμένουμε την γνώμη σας, ώστε να αποτελέσει η απόφαση των πολλών κριτήριο ανάδειξης του ενός που θα εκπροσωπεί το Δήμο μας εφεξής.

Σας καλούμε όλους να γίνετε πρεσβευτές του τόπου μας και με το νέο σήμα να μεταφέρουμε μέσα αλλά και έξω από τα όρια του Δήμου μας την νέα ταυτότητα του Δήμου Μουζακίου!

Τέσσερα σημαντικά τοπικά σύμβολα ενώνονται για να αναδείξουν την Ιστορία, την Παράδοση, τον Πολιτισμό και την φυσική ομορφιά του Δήμου μας!

Ο Δήμαρχος Μουζακίου

Φάνης Στάθης»
Σχολιάστε