OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Μεγάλη εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του Σ.Π.Α.Υ. στον Δήμο Παιανίας

Το εναρκτήριο σύνθημα δόθηκε και η πρώτη μαθητική αναδάσωση που διοργάνωσε ο Σ.Π.Α.Υ. στην Παιανία είναι γεγονός.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Παιανίας και το Κολέγιο Αθηνών-Ψυχικού, μέσα σε λίγες ώρες, φυτεύτηκαν εκατοντάδες δέντρα, με την συμμετοχή περίπου 2.000 μαθητών, σε μία περιοχή η οποία είχε καεί από την μεγάλη πυρκαγιά του περσινού καλοκαιριού.

Παράλληλα, στελέχη του ΣΠΑΥ περιέγραψαν στους μαθητές την σωστή μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθείται προκειμένου να γίνει σωστά η φύτευση, καθώς και την φροντίδα που πρέπει να έχουν τα δενδρύλλια κατά την διάρκεια του έτους.

Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ. και Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Δήμαρχος Παιανίας κ. Ισίδωρος Μάδης, οι διευθυντές του Κολεγίου Αθηνών – Ψυχικού κ.κ. Λουκάς Ζάχος και Δημήτρης Τσαμόπουλος, εθελοντές από τη Π.Π. Δασοπροστασία Παιανίας – Γλυκών Νερών, το επιτελείο του Σ.Π.Α.Υ. και εργαζόμενοι του Δήμου Παιανίας.

Θα ακολουθήσουν μαθητικές αναδασώσεις σε όλο τον Υμηττό και συγκεκριμένα στους Δήμους Αγίας Παρασκευής, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Βύρωνα, Γλυφάδας, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Κρωπίας και Παπάγου – Χολαργού.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice