OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Με παρέμβαση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τροποποιείται προσωρινά το δρομολόγιο της λεωφορειακής γραμμής 171 – Βάρκιζα – Στ. Ελληνικού

Μετά από παρέμβαση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η διοίκηση του ΟΑΣΑ αποφάσισε την προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 171 οποία συνδέει τη Βάρκιζα με το σταθμό του Μετρό στο Ελληνικό.

Η τροποποίηση θα διαρκέσει καθ΄ όλη τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ισχύουν λόγω του υδραυλικού έργου κατά μήκους της Οδού Βας. Κωνσταντίνου στη Βάρη.

Συγκεκριμένα, το δρομολόγιο του 171 θα ακολουθήσει την εξής διαδρομή:

Με αφετηρία το Ελληνικό, αριστερά στην Οδό Καλύμνου από Λεωφ. Βουλιαγμένης, αριστερά στη Λεωφ. Ευελπίδων και δεξιά στην Λεωφόρο Αναγυρούντως όπου θα είναι το τέρμα. Στην επιστροφή θα διανύει τη Λ. Αναγυρούντως, θα συνδέεται με τη Λεωφ. Ευελπίδων και θα ακολουθεί από εκεί θα ακολουθεί την αντίστροφη διαδρομή μέχρι το τέρμα.

Όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν από τη Βάρκιζα μπορούν να κάνουν χρήση της γραμμής Ε22 ενώ θυμίζουμε πως η Βάρκιζα με το κέντρο της Βάρης συνδέεται και με τη Δημοτική συγκοινωνία για τα δρομολόγια της οποίας μπορούμε να ενημερωθούμε στο www.vvv-telematics.gr.

Τέλος, ενημερώνουμε πως το έργο επί της Λεωφόρου Βας. Κωνσταντίνου συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και η ομαλή κυκλοφορία στην περιοχή θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice