Κένταυρος Βριλησσίων: Με απόντες τη δημοτική αρχή έκοψαν την βασιλόπιτα στα ερείπια της Μητροπούλου

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την νέα χρονιά πραγματοποίησε ο Κένταυρος Βριλησσίων, στις ρημαγμένες αθλητικές εγκαταστάσεις της οδού Μητροπούλου.

Αλγεινή εντύπωση έκανε η απουσία της δημοτικής αρχής αλλά και του αθλητικού οργανισμού οι οποίοι γύρισαν για μια ακόμη φορά την πλάτη στα αθλητικά σωματεία της πόλης. Το γεγονός στηλιτεύει στην ανακοίνωση του και ο Σύλλογος. Βέβαια πέρσυ προεκλογική χρονιά η νεκροθάφτης του αθλητισμού στα Βριλήσσια πρόεδρος του Οργανισμού κ. Κυρίτση γυρνούσε στις εκδηλώσεις και έβγαζε λογίδρια μαζεύοντας ψήφους και τάζοντας λαγούς με πετραχείλια. Όσο για τον δήμαρχο Ξένο Μανιατογιάννη , έχει προφανώς σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί από τα αθλητικά σωματεία της πόλης. 

Δεν κρύβεται πλέον το μίσος που τρέφει η διοίκηση Μανιατογιάννη για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για όσα σωματεία δεν υπέκυψαν στις ορέξεις της και δεν έγιναν μέρος της παραταξιακής της παρεούλας.

Βέβαια δια της απουσίας του έλαμψε ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο, που προφανώς προτιμούν άλλου είδους θεάματα και εκδηλώσεις.

Ο Κένταυρος Βριλησσίων είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ακαδημίες της χώρας , με μεγάλες περγαμηνές , με χιλιάδες παιδιά να έχουν περάσει από τις τάξεις του και με διακρίσεις σε όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα. Η αντρική του ομάδα αγωνίζεται στην Α Κατηγορία Αθηνών. Όλα αυτά δεν συγκινούν την διοίκηση των μίζερων της Δημ. Βερνάρδου.

Όπως δεν τους συγκινεί η εικόνα επί πέντε χρόνια των γκρεμισμένων αθλητικών εγκαταστάσεων στην Μητροπούλου, όπου ο σύλλογος με δικά του έξοδα προσπαθεί να λειτουργήσει, υποτυπωδώς.

 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Γιορταστική εκδήλωση και κοπή της πίτας για τα παιδιά και τους γονείς της Ακαδημίας μας. Παρέα μας και καλοί φίλοι του Κένταυρου , ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, ένας από τους ήρωες της θρυλικής εθνικής του 2004, Δημήτρης Παπαδόπουλος , ο Κων/νος Γαλανόπουλος, η ελπίδα της ΑΕΚ, της εθνικής αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου , « γέννημα θρέμμα» της Ακαδημίας μας και ο Όμηρος Εμμανουηλίδης, Φυσίατρος – Αθλητίατρος των μεγάλων ελληνικών συλλόγων αλλά και όλων των εθνικών ομάδων .

Ηχηρή απουσία του αθλητικού οργανισμού και της δημοτικής αρχής παρότι είχαν επισήμως ενημερωθεί και κληθεί. Πολύ μεγάλη συμμετοχή των γονέων και παιδιών του Κένταυρου. Κόψαμε την πίτα μας, μοιράστηκαν καφές , χυμοί και δώρα. Απονεμήθηκε το επίσημο κύπελλο για την πρωτιά της ανδρικής ομάδας και τιμητική διάκριση στον Θεοδωρίδη Χ. και Λίτινα Φ. οι οποίοι από μικροί στον Κένταυρο με συνέπεια και ήθος αφομοιώσαν την φιλοσοφία του συλλόγου. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες και όσους βοήθησαν για την πραγματοποιήσει αυτής της γιορτής. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και επιτυχίες! Και του χρόνου!
Σχολιάστε