OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Έπαθλο στην «Ακαδημία Γονέων» 2019 – 2020 του Δήμου Νέας Σμύρνης

Συνεχίζεται για τρίτη χρονιά με επιτυχία, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς», με μεγάλη συμμετοχή γονέων και εξαιρετικούς ομιλητές – εξειδικευμένους επιστήμονες στην Παιδική και Εφηβική Υγεία.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ υλοποιείται από το Δήμο Νέας Σμύρνης με την υποστήριξη της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Συλλόγων Σχολείων της Νέας Σμύρνης και τη συνεργασία των φορέων: «Ελληνική Εταιρία Εφηβικής Ιατρικής», «Mαζί για την Εφηβική Υγεία», «ΕΚΠΑ Ιατρική Σχολή», «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών», «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ) Β΄ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού», υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SELMA.

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 10η Ημερίδα για την Ψηφιακή Παιδεία και ορθή χρήση της τεχνολογίας από τους νέους «Το ταξίδι του Αριάδνη συνεχίζεται…», με αφορμή την ημέρα Ασφαλούς Χρήσης του Διαδικτύου.

Στο πλαίσιο της Ημερίδας απονεμήθηκε έπαθλο στο Δήμο Νέας Σμύρνης για την διοργάνωση & υλοποίηση της Ακαδημίας Γονέων «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς». Το Έπαθλο παρέλαβε η κα Δέσποινα Τζεφριού, Οργανωτική Υπεύθυνη της Ακαδημίας Γονέων, η οποία ευχαρίστησε την κα Άρτεμη Τσίτσικα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, Επιστημονική Υπεύθυνη του Προγράμματος της Ακαδημίας Γονέων, τους αξιόλογους συνεργάτες της και τους φορείς που υποστηρίζουν τη δράση, για την πολύ σημαντική και εξαιρετικά ποιοτική προσφορά τους στα παιδιά, στους εφήβους μας και στους γονείς τους. Εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον Δήμαρχο κ. Σταύρο Τζουλάκη που αγκάλιασε τον θεσμό, στον κ. Στέφανο Πρώια για τη διοικητική υποστήριξη και στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Συλλόγων Σχολείων του Δήμου Ν. Σμύρνης, για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη στην οργάνωση και λειτουργία της Ακαδημίας Γονέων στο Δήμο μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ) και με την Επιστημονική συνεργασία της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ) www.youth-health.gr.
Συμμετείχαν 425 σύνεδροι, μεταξύ των οποίων 150 παιδιά, των οποίων οι συμμετοχές στο μαθητικό διαγωνισμό «HACKATHON SELMA» ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες!!! Παρουσιάστηκαν έρευνες του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» www.youth-msc.gr, καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.) www.youth-med.gr και Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice