OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δωρεάν σπιρομέτρηση στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δωρεάν εξετάσεις για τον προληπτικό έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας προσφέρει στους Ηρακλειώτες ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία (παράρτημα ΝΙΦΗΜ).

Οι εξετάσεις θα γίνουν την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στα Δημοτικά Ιατρεία (2ος όροφος δημαρχείου) από τις 9.00 το πρωί ως τις 13.00 το μεσημέρι, κατόπιν όμως ραντεβού που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν στα τηλέφωνα 2132000196 και 187.

Την σπιρομέτρηση μπορούν να κάνουν όλοι οι κάτοικοι του Ηρακλείου, χωρίς όριο ηλικίας, διαρκεί μόλις 5 λεπτά ενώ η ιατρική αξιολόγηση θα γίνει επί τόπου από ειδικό γιατρό πνευμονολόγο.

«Πέντε λεπτά από τον χρόνο μας είναι πολύ λίγα για τα οφέλη που έχει η πρόληψη στην υγεία μας. Στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής προσπαθούμε να προσφέρουμε σε τακτική βάση δράσεις δωρεάν εξετάσεων για να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους δημότες μας να προσέξουν τον εαυτό τους, για να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες», το σχόλιο του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου. 

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice