OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Πειραιά: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου  Γενικού Λυκείου Καλλίπολης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του,  τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από τις προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή  προκειμένου να επιλύει τα θέματα που απασχολούν την πόλη και τους δημότες, σημειώνοντας πως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και με τους παραγωγικούς φορείς και τους επιστημονικούς συλλόγους, λέγοντας πως η ενότητα αυτή είναι σημαντική προκειμένου να γίνονται βήματα προόδου στην  πόλη.

Ο κ. Μώραλης, τόνισε στη συνέχεια ότι έχουν υλοποιηθεί έργα και παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά της πόλης, λέγοντας πως όλα όσα έγιναν τα τελευταία 5 χρόνια θα αρχίσουν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών και πως η επόμενη τετραετία θα είναι ακόμη πιο παραγωγική.

«Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον του Πειραιά, καθώς η πόλη μας έχει μεγάλες δυνατότητες και πλεονεκτήματα, τα οποία πλέον αναδεικνύονται. Ο Πειραιάς βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων και του ενδιαφέροντος. Είναι χαρακτηριστικό ότι  αναφέρονται στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης,  στο λιμάνι, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, την ιστορία μας, ο Πρωθυπουργός, οι  βουλευτές όλων των κομμάτων κ.ά., και αυτό είναι σημαντικό», σημείωσε ο κ. Μώραλης, λέγοντας πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί και κάθε χρόνο ο Πειραιάς θα είναι μια καλύτερη πόλη.

Ακολούθως, επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή δρομολογεί, μεταξύ άλλων,  τρία  σημαντικά έργα για την Α΄ Δημοτική Κοινότητα, την ανάπλαση της Πειραϊκής,  τη διασύνδεση του μεγάλου λιμανιού με τη Ζέα, μέσα από τη Χαριλάου Τρικούπη και την ανάπλαση της πλατείας Καρπάθου.

Στο τέλος του χαιρετισμού του, ευχαρίστησε τους Κοινοτικούς Συμβούλους όλων των συνδυασμών της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, λέγοντας πως συνεργάζονται παραγωγικά.

Ο Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Νικήτας Γκόλφης στον χαιρετισμό του, ευχήθηκε  καλή χρονιά σε όλους και ανέφερε ότι η Α΄ Δημοτική Κοινότητα είναι δίπλα στους κατοίκους και προσπαθεί να επιλύσει ζητήματα που απασχολούν  την περιοχή.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους τομείς της Καθαριότητας, του Πρασίνου, της Οδοποιίας και στον ηλεκτροφωτισμό, λέγοντας ότι οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι σε συνεργασία με την Κοινότητα καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να είναι συνεπείς απέναντι στον δημότη.

Κλείνοντας, ευχαρίστησε  τους εργαζόμενους  στον Α’  Τομέα Καθαριότητας στο Τμήμα Πρασίνου, καθώς και τους υπαλλήλους της  Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, που εξυπηρετούν, όπως σημείωσε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους τους δημότες.

Η  Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου,  πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση, παίζοντας γνωστές μελωδίες.

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παρευρέθηκαν οι  Βουλευτές κ.κ. Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Μελάς, Νίκος Μανωλάκος και κα Νόνη Δούνια, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Αβραμίδης, Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι,  Κοινοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης και  πλήθος Πειραιωτών.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Εκδήλωση για το ρόλο του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice