Δήμος Νέας Σμύρνης: Οι «μπαχαλάκηδες» ξαναχτύπησαν!

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2020 βασικό θέμα συζήτησης ήταν η 1η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου, με την οποία ανοίγεται ο δρόμος για την ενεργοποίηση των κωδικών του έτους 2020 για ενέργειες και έργα που αφορούν τις επιχορηγήσεις Νομικών Προσώπων (Παιδικοί Σταθμοί, ΚΑΠΗ, Εθνική Στέγη), τις δράσεις κοινωνικής πολιτικής, παιδικών χαρών, σχολείων και αδέσποτων ζώων.

Όλα αυτά όμως κάποιοι θέλουν διακαώς να τα σταματήσουν! Συγκεκριμένα, η Δημοτική Παράταξη Νέα Σμύρνη – Ποιότητα Ζωής – Γιώργος Κουτελάκης αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο απειλώντας πως θα προβεί σε ένσταση κατά της αναμόρφωσης για διαδικασίες που είχαν καθιερωθεί επί θητείας του. Αντίθετα, οι υπόλοιπες Δημοτικές Παρατάξεις παρέμειναν στη συζήτηση και κατέθεσαν τις διαφωνίες και τις προτάσεις τους στηρίζοντας το έργο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ενεργός ρόλος στα Δημοτικά θέματα φαίνεται από θετικές, εποικοδομητικές ενέργειες, οι οποίες και επικροτούνται από το Δήμο και τους Δημότες.
Ίσως γι’ αυτό οι Δημότες μας τελικά έχουν τοποθετήσει κάποιους ισόβια στη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Σοφός ο λαός…
Σχολιάστε