Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Αναζήτηση οικιών προς μίσθωση για το Πρόγραμμα ESTIA II

Αναζήτηση οικιών προς μίσθωση από το Πρόγραμμα ESTIA II (Rental accommodation scheme for asylum seekers in Nea Filadelfia- Nea Chalkidona)

H Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας– Ν. Χαλκηδόνας (Κ.Ε.Δ.Ν.Φ.Ν.Χ.), αναζητά οικίες προς μίσθωση στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ESTIA II (Rental accommodation scheme for asylum seekers in Nea Filadelfia- Nea Chalkidona) το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η μίσθωση αφορά στο διάστημα μέχρι το τέλος του 2020, με δυνατότητα επέκτασης για το 2021. Η σύναψη μισθωτηρίου συμβολαίου με τον εκάστοτε ιδιοκτήτη πραγματοποιείται μετά από επίσκεψη της Επιτροπής Πιστοποίησης της Καταλληλότητας των διαμερισμάτων και αντίστοιχης έγκρισης αυτής.

Καλύπτονται:

1. Η καταβολή του μισθώματος με δυνατότητα τρίμηνης προπληρωμής μέχρι το τέλος του 2020.

2. Όλοι οι λογαριασμοί (νερού, ρεύματος, κοινόχρηστων κλπ).

3. Η καθημερινή φροντίδα θεμάτων που αφορούν στη διαβίωση των προσφύγων με εξειδικευμένο προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.

4. Η ασφάλιση των οικιών αυτών.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς στο 210-2523584 και ηλεκτρονικά στο [email protected]

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως στη διεύθυνση Αγ. Αναργύρων 9 στη Νέα Χαλκηδόνα Τ.Κ. 14343, είτε (υπογεγραμμένες) ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Επισυνάπτεται το έντυπο της αίτησης εκμίσθωσης κατοικίας.
Σχολιάστε