OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Μακρακώμης: Νέα εποχή στα ασύρματα δίκτυα και στο δημοτικό Ίντερνετ

Νέα εποχή από  σήμερα στο θέμα των ασυρμάτων δικτύων καί του δημοτικού ίντερνετ του Δήμου Μακρακώμης, με τη νέα δημοτική αρχή του Γιώργου Χαντζή, ναδείχνει ότι ο εκσυχρονισμός του δήμου αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Όπως αναρτήθηκε  σήμερα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ανατέθηκε η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ WiFi ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ και μάλιστα για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια δίνεται  σε μιά άλλη επιχείρηση,με στόχο να υπάρξει  ένα αξιόπιστο καί λειτουργικό δημοτικό ίντερνετ σε κάθε γωνιά του Δήμου Μακρακώμης.

Διαβάστε εδώ  και εδώ  τις αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ηθύνων νους της προσπάθειας , η οποία πιστώνεται την άμεση και αξιοκρατική υλοποίηση του σχεδιασμού,  είναι η αρμόδια εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Χαρούλα Δεληκούρα , η οποία τόλμησε και πρωτοπόρησε ανοίγοντας  το δρόμο της τεχνολογίας για το δήμο Μακρακώμης.

Μιλώντας στο OTAVOICE.GR η κ. Δεληκούρα μας εξηγεί ότι στο δήμο Μακρακώμης επικρατούσε μια αναχρονιστική λογική και εμείς πράξαμε τα αυτονόητα σεβόμενοι τα χρήματα των δημοτών. Αυτά που είναι δεδομένα σε άλλους δήμους για εμάς αποτελούσαν για χρόνια απατηλά όνειρα, αν και ξοδεύονταν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ , χωρίς να υπάρχει το προσδοκούμενο αποτέλεσμα.

Με εντολή του δημάρχου μας , τρέξαμε από την πρώτη μέρα τις διαδικασίες γιατί στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα φιλικό περιβάλλον στις νέες τεχνολογίες, που θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους δημότες μας και θα συμβάλουν στην καθημερινότητα μας. Αυτή είναι μόνο η αρχή, τόνισε η δημοτική σύμβουλος.

 

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice

Ο Δήμος Κατερίνης τίμησε την παγκόσμια ημέρα Ρομά

otavoice