Δήμος Καλαμάτας: Σε εξέλιξη τα έργα ανάπλασης στην οδό Ιατροπούλου

Για τις υπό εξέλιξη εργασίες στην οδό Ιατροπούλου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Ολοκλήρωση πεζοδρόμησης της οδού Ιατροπούλου, από οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού έως Νέδοντος», ενημερώθηκε σήμερα, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο, έλαβε ενημέρωση από τον εργολάβο, ενώ συνομίλησε και με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Σε δήλωσή του ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε: «Το έργο της ανάπλασης της οδού Ιατροπούλου το παρακολουθούμε στενά, είτε έχει να κάνει με τη λειτουργία καθημερινά επιχειρήσεων που εδρεύουν εκεί, αλλά περισσότερο των συμπολιτών μας που μένουν στην περιοχή. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην υπάρξει καθυστέρηση. Υπάρχει το θέμα με τη Χρυσάνθου Παγώνη που έχει κλείσει ο δρόμος και υπήρξαν πιέσεις ώστε από τις δέκα ημέρες που ζήτησε ο εργολάβος η παρέμβαση να πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα, ώστε να αποδοθεί και πάλι η οδός στην κυκλοφορία, καθώς εξυπηρετεί σημαντικά. Η ενημέρωση είναι ότι το έργο προχωράει κανονικά. Προφανώς δημιουργούμε ένα πρόβλημα στους περιοίκους και τους επαγγελματίες και ζητούμε την κατανόησή τους, ωστόσο θα τους αποζημιώσουμε με το πολύ καλό έργο που υλοποιείται και θα αναβαθμίσει την περιοχή».
Σχολιάστε