Δήμος Δυτικής Λέσβου: Αποκριές στον Μεσότοπο – «Μικρή Αποκριά»

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην Πολιτιστική Αίθουσα του Μεσοτόπου στις 12 θα πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι στην παράδοση μέσα από χορούς, τραγούδια και ρίμες γραμμένες στη ντοπιολαλιά.

Θα εμφανιστούν ο Χορευτικός Όμιλος Μυτιλήνης «Αιολείς», ο πολιτιστικός σύλλογος Ιππείου «Ο Άγιος Προκόπιος», μέλη της Ένωσης Ποντίων και Φίλων Ποντίων Μυτιλήνης και τα χορευτικά τμήματα του Μεσοτόπου με τη γενική επιμέλεια του Ευθύμιου Σαραντίδη.

Κυριακή 1 Μαρτίου «34ο Καρναβάλι Μεσοτόπου»

Ώρα έναρξης 11 με την εκκίνηση των αρμάτων από την πλατεία του χωριού και αφετηρία της παρέλασης στον αύλειο χώρο του πολιτιστικού κέντρου.
Παρουσίαση από τα παιδιά του δημοτικού σχολείου υπό την επιμέλεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, οργανωμένα γκρουπ από τους εφήβους, απολαυστικές σάτιρες γραμμένες με την καυστική πένα ντόπιων σατιρογράφων, αυθόρμητα συσσίτια και φυσικά τους μοναδικούς Κουδουνάτους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρονται μεζέδες, ούζο και παραδοσιακή κολοκυθόπιτα με την φροντίδα του Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Γυναικών Μεσοτόπου.

Επιμέλεια και Διοργάνωση καρναβαλικών εκδηλώσεων: Πολιτιστικός Σύλλογος «ο Μεσότοπος» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και του Δήμου Δυτικής Λέσβου
Σχολιάστε