Δήμος Αγίου Δημητρίου: Εκδήλωση προς τιμήν της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Αγίου Δημητρίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου επίσημη εκδήλωση προς τιμήν της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκαν οι εθελοντές καθηγητές και μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου του Φροντιστηρίου, Αναστασία Βρεττού και Θανάσης Σταυριανόπουλος.

Στην εκδήλωση αποδόθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους εθελοντές καθηγητές για τη σχολική χρονιά 2018 – 2019 και στους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2019. Επίσης έγινε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη σχολική χρονιά 2018 – 2019 ήταν εγγεγραμμένοι 115 μαθήτριες και μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου, ενώ συμμετείχαν 41 εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων. Στις πανελλαδικές εξετάσεις συμμετείχαν 23 μαθητές μας και επέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας οι 18!

Την εκδήλωση στήριξαν με τις δωρεές τους: η «OFFICE LINE A.E.» με 2 tablet και 14 ασύρματα ηχεία, η «POLO AΒΕΕ» με 20 σακίδια πλάτης, το βιβλιοπωλείο «Τετράγωνο» με 10 δωροεπιταγές και το βιβλιοπωλείο «Θεμέλιο» με 2 δωροεπιταγές. Τη διακόσμηση των δύο πιτών προσέφερε η εταιρεία « ΚΑΡΔΑΣΗΣ Μ. & Ε. Ε.Π.Ε, ενώ μέρος του μπουφέ προσέφερε ο Δ. Γαλαίος.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες και δείτε όλες τις φωτογραφίες από την εκδήλωση στην ιστοσελίδα μας: https://dad.gr/to-koinoniko-frontistirio-timaei-ekpaideyti…/
Σχολιάστε