Τι είπε ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης στον Τσίπρα για την Πατρών- Πύργου

Την ανάγκη άμεσης υλοποίησης του έργου για τον οδικό άξονα Πατρών-Πύργου, έθεσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα που επισκέπτεται την Ηλεία, ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας. 

«Δεν θέλουμε να παραπεμφθεί στις καλένδες , γιατί ακούγονται πολλά ….θέλουμε το δρόμο χθες, γιατί πληρώνουμε βαρύ τίμημα αίματος» ανέφερε ο Γιάννης Λέντζας.

 Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ανησυχία και τον φόβο του ότι “θα πάει στις καλένδες το έργο” της Πατρών- Πύργου και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για “τις μεγάλες καθυστερήσεις.» Η εμπειρία μου λέει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα καθυστερήσει πάρα πολύ και νομίζω ότι δεν θα δώσει ένα τόσο μεγάλο έργο με ανάθεση. Συνεπώς ας το ξανασκεφτούν, γιατί οι πολίτες του νομού Ηλείας και της ευρύτερης περιοχής δεν είναι β’ κατηγορίας και ο φόρος αίματος είναι μεγάλος”, ανέφερε.

Απάντηση έδωσε ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών Κ.Καραμανλής, όπου σε ανακοίνωση του τονίζει: «Ο κ. Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός της κυβέρνησης που χάρισε 500 εκατομμύρια πανωπροίκια στους εργολάβους, συνεπώς θα έπρεπε να είναι πάρα πολύ προσεκτικός πριν μιλήσει για ‘λογικές νταβατζήδων’… Ιδίως μάλιστα όταν αναφέρεται στο πολύπαθο έργο Πάτρα-Πύργος, το οποίο η δική του κυβέρνηση παρέλαβε έτοιμο να υλοποιηθεί και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, αλλά σκανδαλωδώς το έσπασαν στα 8 ικανοποιώντας τον εκλεκτό τους εργολάβο, με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες”.
Σχολιάστε