OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού τίμησε τους ήρωες των Ιμίων

Ημέρα μνήμης και τιμής σήμερα από το  Δήμο Παπάγου Χολαργού , για τους τρεις ήρωες που έπεσαν στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδεωράκης “, στο δημαρχείο Παπάγου Χολαργού παρουσία εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων και πλήθους κόσμου.


“Ο Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο Παναγιώτης Βλαχάκος και ο Έκτορας Γιαλοψός, θα είναι πάντα οι άγρυπνοι φρουροί του Αιγαίου μας και θα μας υπενθυμίζουν πως οι αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε, οι αξίες πάνω στις οποίες στηρίχθηκε το οικοδόμημα του ελληνικού γένους, είναι πιο δυνατές από κάθε απειλή.”

Αυτά τα λόγια ανέφερε ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος σε μια συγκινητική εκδήλωση  και έστειλε το δικό του μήνυμα εθνικής ενότητας και επαγρύπνησης  σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία.

Χαιρετισμό έκανε ο  Προέδρος ΔΣ Αρχείου & Μουσείου Παλαιών Χαρτών & Χαρακτικών Αττικής, Υποναυάρχου ε.α. Γεώργιος Μάλφας Π.Ν. ο Κοσμήτορας, Παναγιώτης Αλεξόπουλος και την κεντρική ομιλία έκανε ο Ομιλία Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Κρασσάς. 
Στην εκδήλωση συμμετείχε η  Μικτή Χορωδία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σταύρου Μπερή. Στο πιάνο ήταν η Πόπη Μάλφα. Την εκδήλωση παρακολούθησε ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Ξύδης.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης των ηρώων των Ιμίων, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και ώρα 11πμ θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων των Ιμίων επί της οδού Κορυτσάς, έξωθεν του Μεγάλου Πάρκου Παπάγου.

Σχετικά Άρθρα

Ο δήμαρχος Ζαχάρως στην ΕΤΑΔ, για Λίμνη Καϊάφα και παραλιακό μέτωπο

otavoice

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice