OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Κοινό το μέτωπο για το προσφυγικό από όλες τις παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου

Χθες, Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη διαπαραταξιακή σύσκεψη του Δ.Σ. Λέρου, με μοναδικό θέμα την ενημέρωση των παρατάξεων αναφορικά με τις αποφάσεις της κυβέρνησης περί κατασκευής νέας δομής φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών στην περιοχή Λέπιδα Λέρου.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μεραμπελιώτης Βασίλειος, κ. Καστής Δημήτριος, κ. Γρεκός Κυριάκος, οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας κ. Λουλουδιάς Στυλιανός, κ. Σοροκάκης Ιωάννης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κλήμης Κωνσταντίνος, κ. Μουντάκης Δημήτριος, κ. Παλαπουγιούκ Γεώργιος, κ. Καραμπάτης Μιχαήλ, κ. Διαμαντάρας Δημήτριος.

Μετά την ενημέρωση του Δημάρχου Λέρου αναφορικά με το θέμα, και κατόπιν διαλογικής συζήτησης, οι παριστάμενοι διαφώνησαν σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την επέκταση των δομών και αποφάσισαν τα εξής:

1. Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18.00, θα συγκληθεί εκτάκτως σε Σώμα το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη το μεταναστευτικό, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις.

2. Στην εν λόγω έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Λέρου θα κληθούν εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων και παραγωγικών τάξεων.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice