ΚΕΔΕ: «Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αξίζουν τον σεβασμό όλων μας»

Τη βαθιά της θλίψη για τη δολοφονία του δημοτικού υπαλλήλου του Δήμου Διονύσου και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του εξέφρασε η ΚΕΔΕ.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Δήμου Διονύσου μετά το σημερινό αποτρόπαιο έγκλημα. Της δολοφονίας του Προϊσταμένου ύδρευσης του Δήμου Διονύσου με τρεις πυροβολισμούς το πρωί της Δευτέρας (27/1) στο αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου, στον Άγιο Στέφανο από έναν 80χρονο.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και τον αποτροπιασμό του για το πρωτόγνωρο τραγικό συμβάν ενώ όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου (κεντρικό Δημαρχείο, περιφερειακές υπηρεσίες και Δημοτικές Κοινότητες) είναι κλειστές. Επίσης δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια της τοπικής δημοτικής συγκοινωνίας σε ένδειξη πένθους.

Πριν από λίγο η ΚΕΔΕ με ανακοίνωσή της εξέφρασε και εκείνη με τη σειρά της τη βαθιά θλίψη για τη δολοφονία του δημοτικού υπαλλήλου του Δήμου Διονύσου και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του ενώ τόνισε πως: «οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πάντα στο πλευρό του πολίτη και γι αυτό αξίζουν τον σεβασμό όλων μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ:

«Ο Πρόεδρος, Δημήτρης Παπαστεργίου, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τη δολοφονία του δημοτικού υπαλλήλου του Δήμου Διονύσου, σήμερα 27/1/2020, και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πάντα στο πλευρό του πολίτη και γι αυτό αξίζουν τον σεβασμό όλων μας».

 
Σχολιάστε