OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

«Η ζωή μετά τα 50»: Παρεμβάσεις προληπτικής ιατρικής για γυναίκες στα ΚΑΠΗ του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόγραμμα προληπτικών δράσεων και εξετάσεων υγείας ξεκινάει στα ΚΑΠΗ της πόλης ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Δραπετσώνας. Πρόκειται για το πρόγραμμα με τίτλο «Η ζωή μετά τα 50» και αφορά τις γυναίκες και τα θέματα υγείας που τους απασχολούν.

Σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, ανεργίας και κοινωνικού αποκλεισμού, ο Δήμος μας συνεχίζει, με το νέο αυτό πρόγραμμα, να στηρίζει έμπρακτα και συστηματικά τους πολίτες και να παρέχει γνώση, πληροφόρηση και προληπτικές εξετάσεις για σημαντικά ζητήματα που αφορούν την υγεία τους.

Συγκεκριμένα, με το πρόγραμμα «η ζωή μετά τα 50», το εξειδικευμένο προσωπικό του Κ.Υ. Δραπετσώνας έχει ήδη ξεκινήσει την ενημέρωση στις γυναίκες με ομιλίες στα ΚΑΠΗ της περιοχής μας, ενώ πρόκειται να πραγματοποιηθούν εξετάσεις που αφορούν γυναικολογικά θέματα όπως ουρογυναικολογία, εμμηνόπαυση, οστεοπόρωση κ.λπ.

Βασικός στόχος είναι οι δράσεις να επαναπροσδιορίζονται, αλλά και να έχουν συνέχεια τα επόμενα χρόνια βάσει των αναγκών που θα προκύπτουν.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice